Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

jamuan raya opis pku...

salam semua4
dah abis ramadhan...
gmbr melambak x transfer lg
sikit kenangan utk mjlis jamuan raya bawah opis pej am pku
thn ni opis x buat jamuan raya peringkat jabatan...selalu kelab yg buat
mmg buat selang 2 thn..

kami buat mn ni pun hari selasa 1 zulhijjah...
dah abis raya..
konsep portluck
menu utama kami tong2 duit adalah meehoon soto

jom layan gmbar..

aku bwk nasi ayam..
aritu ms buat mkn2 aku bl beras wangi 5kg...
bkn jamuan mkn kat rmh pakai br 2kg
ada baki lg 3 kg...
so....aku masak nasi ayam lagi guna beras wangi ni...
dalam 2 kilo jugak dan ayam 3 ekor
utk nasi ayam ni aku n kak masamah yg sponsor...

cantik je masak nasi dlm noxxa...tp xleh lebih dari 1.5kg..
sbb dia kembang nice...
aku msk 2 periuk..baki beras tu aku masak dlm rice cooker biasa

ha...tgk ayam dia....sekor2 aku goreng deep fry
nnt aku share semula resepi nasi ayam aku ye


ni kwn dia...ayam 3 ekor

ni menu utama pej am...mee hoon soto
tempah dgn sis kamariah utk kuah..selebihnya kak zai sediakn bahan

mee hoon goreng ni pun pań∑ai duit opis..
buat tambah menu...

ni kak zaini sponsor...ubi kayunrebua cicah sambal ikan bilis cili padi hijau...sedap giler

buah-buahan kak ani sponsor...
letak kulit asam tu...kecur air liur

next agar2 2 jenis ni...laici n gula merah ni kak ann sponsor...
nugget n meatball goreng tu dayah tohit sponsor


next...kek batik super sedap ni.
wahida sponsor
dan last durian crepe nora dan dr. nasibah sponsor..

kami buat mkn2 mula jam 10pg
jemput team penfurusan PKU...Dr. Fauziah ketua PKU dan lain...
kami jugak jemput staf teknikal dan semua team staff nurse... ☺☺

sekitar suasana jamuan

seronok semua
yg lelaki tu bos aku..en.Roslan Parjo

kak mah, Dr.F , wahida dan Nora


aku, nora yg sarat mengandung anak ke 3, sia kamariah n en. roslan parjo


Dr.fauziah, Dr.Yahaya mantan Ketua pku
bersama Dr. nyut win dan dr. rafee..
2 doktor lelaki yg berdiri ni doktor kontrak from myanmar
dan berdiri tgh tu Datin Dr. Nasibah


ni geng kerani yg lain dgn sorang staffnurse

azuan n zaini geng teknikal

lg geng nurses..
sn. intan, ma5ron rokiah n sn.halawati

aku nak menempel gak


belah hujung ni ada aid nurse

pejabat comel... penuh org

aku n akak opis aku

bergmbar ramai2




last..antara nurses yg ada..
tq semua...
mknn ada sampai jam 4 ptg
kami mkn ulang2 sampai mknn habis..haha
sape msk opis kira langkah kanan..jemput jelah mkn...
insyaallah..len kali kita buat lg..daa

No comments:

Related Posts with Thumbnails